"Ό,τι ακούω -και είναι κάτι που επαναλαμβανεται- συνεχίζει να είναι η εβδομάδα της 6ης Φεβρουαρίου», είπε. «Ξανά και ξανά και ξανά, κάθε μικρή λεπτομέρεια που πληροφορούμαι είναι, βασικά, σε μια εβδομάδα από τώρα θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε για όλα αυτά τα πράγματα".
"Πιστεύω θα είναι προς το τέλος της εβδομάδας, οπότε αν βρισκόμαστε γύρω στις 6 Φεβρουαρίου και ακόμα δεν έχουμε μάθει τίποτα και ο κόσμος αρχίσει να φρικάρει λέγοντας ότι τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί, πρώτα απ' όλα δεν εγγυούμαι ότι θα γίνει αυτή την εβδομάδα, απλά λέω πως ως τώρα όλα συγκλίνουν προς τα εκει".
“Δεν νομίζω 'ότι προκαλεί μεγάλη έκπληξη, γιατί πάντα κάνουν κάτι τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο το αργότερο. Πιστεύω ότι θα γίνει, πιστεύω ότι θα γίνει σύντομα και δεν θα μου κάνει έκπληξη αν όλες οι ενδείξεις βγούνε αληθινές, ειδικά με όσα φημολογούνται για το Advance Wars 1+2".

Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity